rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Cele mai cautate masini la Napoca Rent a Car Cluj

26/02/2023

Cand vine vorba de servicii de Rent a Car in Cluj Napoca exista o varietate de companii pe piata, insa noi suntem siguri ca va putem oferi cele mai bune tarife la inchirieri auto, indiferent de perioada si clasa de masini pe care doriti sa o inchiriati. Ne place sa credem ca, chiar daca suntem o companie locala infiintata in Cluj Napoca putem concura atat la capitolul de preturi cat si la calitate cu cei mai mari furnizorii de servicii de pe piata.

Exista cateva categorii principale de autoturisme care sunt la mare cautare in randul oamenilor ce apeleaza din diverse motive la serviciile noastre de Inchirieri Auto in Cluj Napoca.

Autoturisme mici de oras, economice

Asa cum este si de asteptat, cele mai cautate autoturisme sunt cele cat mai prietenoase cu portofelul. Serviciul de inchirieri are la baza in primul rand necesitatea de mobilitate, tocmai de aceea aceasta clasa de masini este normal sa fie si focusul principal al clientilor. Vizitele in orasul nostru din inima Ardealului necesita o masina mica, ce se poate strecura usor prin traficul aglomerat si isi gaseste usor locul chiar si in cele mai inguste locuri de parcare.

Majoritatea unitatilor sunt cu motoare pe benzina, destinate pentru jungla urbana si mai putin poluante.

Cea mai solicitata masina din clasa de oras, este a producatorului Francez Renault. Si anume, Renault Clio asta si datorita preturilor competitive oferite pentru aceasta clasa dar si a reputatiei foarte bune pe care Clio o are in randul populatiei.

 

Autoturisme cu cutie de viteza automata

Cutiile de viteze automate au devenit din ce in ce mai populare in Romania. Vremurile in care ne feream de aceasta dotare considerata costisitoare au apus demult. Utilizarea cutiilor de viteze automate mai ales in oras usureaza foarte mult din munca soferilor, astfel ca putem sa ne concentram atentia pe trafic.

Este adevarat ca acestea au fost mai putin economice si nu erau perfecte in utilizarea de zi cu zi. Insa dezvoltarea tehnologica ale acestor cutii din ultimii ani le-au propulsat in topul preferintelor printre conducatorii de autoturisme.

SUV-uri compacte

In ultimii ani am observat o cerere accentuata pe aceste crossovere ce au devenit incet SUV-uri Compacte mai exact. Sunt apreciate de clienti in special pentru garda la sol mai inalta ceea ce ofera un plus de siguranta, dar si usurare cand vine vorba de a urca mici borduri sau denivelari. Volskwagen T-Cross si Seat Arona sunt cele mai ravnite astfel de SUV-uri. Chiar daca acestea sunt masini identice din punct de vedete tehnic, Seat Arona este un model mai aproape prin design-ul latin fata de preferintele romanilor.

Autoturisme Premium sau de Lux

Acesta categorie de masini este printre cele mai cautate pe site-ul nostru. Chiar daca sunt si cele mai neprietenoase cu bugetul, sunt cele mai cautate pentru diverse evenimene, calatorii sau chiar experiente.

Cea mai cautata masina din clasa Premium este desigur Mercedes GLE Coupe, acest fapt se datoreaza atat istoriei producatorului cat si luxul oferit de aceasta masina.

Masina ideala de inchiriat

Nu exista o masina ideala pentru toata lumea. In functie de ocazia cu care alegeti sa apelati la aceste servicii toate dintre cele trei categorii poate sa fie masina ideala. Noi recomandam clientilor nostrii sa aleaga masina potrivita pentru fiecare ocazie, astfel optimizati bugetul si va bucurati de maximul de comfort.

Noi va invitam sa incercati pe rand, in functie de necesitati, fiecare dintre aceste categorii de autoturisme ce sunt oferite spre inchiriere. Asigurarea Full Casco, Rovinieta, Anvelopele corespunzatoare sunt bineinteles asigurate de noi.

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram