rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

De ce ar trebui sa iti externalizezi flota auto?

31/01/2022

Propriul parc auto al companiei va aduce intotdeauna resurse pierdute dar si costuri mai mari la final de luna. De aceea Napoca Rent a Car Cluj vine in sprijinul vostru cu servicii de Leasing Operatioanl si ne propunem sa iti prezentam avantajele externalizarii flotei auto a companiei tale indiferent de marimea ei, fie ca vorbim despre 2 sau 20 de masini.

NapocaRent ofera servicii de Leasing Operational sub forma de abonament lunar, o forma mai flexibila ce pastreaza avantajele unui Leasing Operational dar si servicii de inchiriere pe termen scurt dedicat companiilor.

Flexibilitate.

Economie de timp.  Pentru ca timpul este si cea mai importanta resursa, acesta trebuie eficientizat la maximum. O gestiune buna a parcului auto este extrem de importanta pentru asigurarea mobilitatii continue.

Riscuri reduse. Daca alegeti un pachet de abonament, toate riscurile detinerii si administrarii unei flote sunt transferate firmei de leasing

Rata lunara fixa. Dupa cum s-a observat si in ultimii ani, piata auto este foarte volatila in ceea ce priveste preturile. RCA-ul s-a dublat sau chiar triplat, au crescut semnificativ preturile masinilor dar si preturile pieselor de schimb. Un pachet de Abonament ce iti ofera o rata lunara fixa cu toate serviciile incluse ofera o predictibilitate a cheltuielilor pe durata contractului.

Flexibilitate. Conditiile contractului pot fi modificate si ajustate in functie de nevoile clientilor. Durata contractului, kilometrii anuali inclusi, servicii incluse, sunt toate puncte contractuale ce pot fi acum ajustate pe durata contractului in functie de nevoile si de dezvoltarea companiei.

Deprecierea masinilor este acum grija companiei de leasing. Ai scapat de grija masinilor vechi iesite din parcul auto, masini care trebuie ingrijite si valorificate lucru ce necesita timp si atentie.

Mai putine resurse pierdute. Pentru gestionarea unei flote auto veti avea intotdeauna nevoie de resurse umane, pentru actiuni de service, mentenanta, obtinerea documentelor, efectuarea ITP-urilor si alte actiuni periodice necesare.

Printre beneficii suplimentare, pentru fiecare contract mentionam ca puteti sa optati pentru:

  • Masina de schimb pe durata reparatiilor - Indiferent ca este vorba de lucrari de mentenanta sau reparatii aparunte in urma unui eveniment rutier, va punem la dispozitie o masina din clasa similara pe durata indisponibilizarii masinii dumneavoastra.
  • Servicii de door2door  - Pentru eficientizarea timpului, vom prelua masina de la adresa indicata de dumneavoastra si o vom returna in acelasi loc.
  • Asistenta rutiera 24/7 pe tot teritoriul Romaniei.

 

Pentru mai multe informatii despre serviciile de Abonament sau Leasing Operatioanl ne poti contacta pe pagina de contact.

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram