rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

De ce nu primim intotdeauna masina solicitata la rent a car?

24/10/2023

Vei vedea foarte des sintagma “sau similar” atunci cand doresti sa rezervi o masina de inchiriat online. Acest lucru se intampla indiferent daca cauti o sa inchiriezi o masina in Cluj sau in orice al oras din lume.

 

Aceaste cuvinte, adaugate langa modelul pe care vrei sa il rezervi ofera un avantaj firmei de inchirieri si isi rezerva dreptul de a iti oferi un autoturism din clasa similara celei rezervate de catre dumneavoastra.

 

Flotele companiilor sunt adesea formate dintr-o multitudine de autotusime de la diversi producatori auto. Pentru a usura procesul de rezervare si pentru optimizarea gradului de ocupare, toate aceste masini sunt grupate pe clase, pentru a restrange numarul de posibilitati.

 

Problema apare atunci cand in flota noastra de la NapocaRent au existat mai mult de 30 de modele diferite disponibile spre inchiriere. Afisarea unui numar de peste 30 de autoturisme intr-un mod compact si elegant este foarte dificila. Si in acest caz, alegerea este prea complicata pentru utilizator.

 

Astfel ca, se simplifica prin stabilirea unor clase care sunt defapt  Sandarde Europene. Daca in flota noastra exista modele precum Renault Clio, Ford Fiesta, Opel Corsa, toate fiind din aceeasi clasa, pe website-ul nostru veti gasi doar unul dintre aceste modele urmand ca in urma rezervarii sa primiti unul dintre aceste modele. Acelasi lucru se intampla si in cazul modelelor Ford Focus, Opel Astra si VW Golf.

 

Dorinta de a primi exact modelul ales de catre utilizatori este nejustificata din punctul nostru de vedere. Masina inchiriata pentru o perioada relativ scurta nu trebuie confundata cu masina achizitionata cu care veti ramane o perioada de timp indelungata. Trebuie vazuta ca un mijloc de transport cu care ajungi din punctul A in punctul B pe durata unei vacante sau unei calatorii in interes de serviciu.

 

Am intalnit in ultimii ani persoane nemultumite ca masina primita nu a fost aceeasi culoare cu cea vazuta de ei pe website sau ca modelul jantelor nu este acelasi. Aceste nemultumiri venite din partea clientilor de Rent a Car pe termen scurt, nu le putem trata cu seriozitate.

 

Recomandarile noastre in alegerea unei clase de masini la Inchirieri Auto

 

Alege o masina care sa aiba suficient spatiu atat pentru pasageri cat si pentru bagajele voastre. 

In cazul in care nu vei primi masina aleasa, cu siguranta vei primi o masina cel putin la fel de mare. In cazul in care nu avem disponibilitate pentru o masina din clasa aleasa, iti vom oferi ceea ce noi numim “Free Upgrade”, adica o masina din clasa superioara fara ca tariful sa sufere modificari.

 

Alege cutia de viteze potrivita pentru tine sau nevoile tale.

Daca iti propui sa circului preponderent in oras, iti recomandam sa alegi o masina cu transmisie automata chiar daca nu ai mai condus niciodata una. Iti promitem ca este foarte usor si te vei adapta foarte repede.

 

Tine cont de faptul ca in ochii furnizorului de servicii de Rent a Car, marca nu este importanta. Volkswagen, Seat si Skoda au modele identice din foarte multe puncte de vedere. T-Cross, Arona si Kamiq sunt 3 modele diferite, identice in ceea ce priveste platforma pe care acestea se bazeaza, motorizarii si dimensiunile acestora. Astfel ca, in cazul in care rezervi un T-Cross si vei primi in schimb Seat Arona, trebuie sa stii ca nu exista nici o diferenta intre acestea si nu consideram ca ar trebui ca acest lucru sa te deranjeze.

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram