rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Cu ce ne ocupam?

NapocaRent ofera servicii de inchirieri auto pe Termen Scurt tip Rent A Car sau pe Termen Lung tip Leasing Operational.

Am inceput activitatea in anul 2021, din dorinta de a furniza in continuare servicii de calitate clientilor nostrii din Cluj Napoca, Sibiu, Oradea, Baia Mare si Targu Mures. Echipa noastra este formata din oameni cu experienta vasta in domeniul de rent-a-car care ne-au ajutat cu idei si proceduri astfel incat clientii nostri sa beneficieze de servicii de calitate la inchirieri auto dar si de preturi avantajoase, cu garantii reduse. Businessul de Rent-a-Car sustenabil are nevoie de finantare externa avantajoasa, experienta si abilitatile de negociere ale managerilor sunt esentiale si se vor reflecta pana la urma in preturile practicate.

NapocaRent sustine si promoveaza conceptul de Mobilitate Inteligenta pentru eficientizarea costurilor si reducerea emisiilor de carbon.

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram