rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Dotari importante ale masinilor de inchiriat

24/06/2022

Cand vine vorba despre masini de inchiriat in Cluj, pretul nu ar trebui sa fie singurul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare. Pentru ca de cele mai multe ori, confortul si siguranta sunt lucrurile de urmarit atunci cand alegi sa apelezi la serviciile de Inchirieri Auto din Cluj Napoca.

Un an de fabricatie recent (3-4 Ani vechime) iti garanteaza mai mult decat o masina frumoasa din exterior. Masinile noi au standard noi de siguranta in caz de impact, dar si dotari folositoare pe care nu le regasesti la masinile mai vechi.

Ce dotari sa cauti atunci cand alegi sa apelezi la serviciile de inchirieri auto?

Sistemele suplimentare de asistenta la condus te ajuta sa ai o calatorie sigura si in acelasi timp sa nu iti pierzi depozitul pe care il lasi la compania de Rent a Car. Noi cei de la NapocaRent incercam sa aducem cat mai multe masini noi, cu dotari precum cele enumerate mai jos. Masinile noastre de Rent a Car au ani de fabricatie recenti si se afla intr-o stare tehnica si estetica excelenta.

  • Asistenta de mentinere a benzii functioneaza cu ajutorul unor camere ce corecteaza pozitia volanului astfel incat sa nu depasesti banda de circulatie pe care te aflii. Daca in acel moment nu este folosita pozitia de semnalizare. Avertizarea se face prin sunete acustice dar si o vibratie a volanului, urmat de un mesaj precum “Mentineti banda dumneavoastra” in bordul masinii.
  • Asistentul de coliziune frontala, acesta fiind cel mai important din punctul nostru de vedere. Pentru ca am vazut cu totii foarte multe accidente in care o masina este lovita in spate de catre alt participant la trafic intr-un moment de neatentie nu a observat masina din fata care franeaza. Aceste accidente sunt frecvente in zone unde este necesara oprirea brusca din diferite motive, precum pietoni angajati spontan in traversare sau obstacole neprevazute aparute pe carosabil.  Folosind niste radare, masina isi da seama cand exista pericolul de accident si te atentioneaza in prima faza folosind semnale acustice si vizuale iar in ultim moment actioneaza frana in cel mai brutal mod. Avand o rata de success de 100% in cazurile cu viteze reduse de pana la 40km/h, te va scuti de multe batai de cap. Pentru viteze mai mari, va reduce considerabil riscul si pagubele materile.
  • Senzorii de parcare sunt de foarte mare ajutor mai ales atunci cand alegem sa inchiriem o masina cu deposit. In orasele aglomerate unde locurile de parcare sunt putine si inghesuite, senzorii de parcare te pot salva de la retinerea garantiei pentru daune ale autoturismului. La NapocaRent majoritatea daunelor sunt aparute in urma manevrelor efectuate in parcarea.
  • Android Auto/Apple CarPlay sunt dotari de confort prezente pe  jumatete din flota Napoca Rent a Car Cluj.  Aceste aplicatii sunt de foarte mare ajutor in lipsa navigatiei, permitandu-ti sa iti conectezi si afisezi o parte din telefon chiar pe display-ul masinii. Astfel, poti sa te bucuri de navigatia GoogleMaps sau Waze pe display-ul mare si luminos din dotarea masinii.

Nu vom aduce aminte in acest articol despre elemente de siguranta esentiale precum ABS, ESP, etc.. sau dotari de confort precum Aer Conditionat. Acestea fiind standard pe toate masinile de generatie mai noua precum autoturismele din flota noastra de masini de inchiriat.

 

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram