rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Masini ieftine de inchiriat

24/06/2023

Masinile ieftine de inchiriat in Cluj Napoca sunt in aceasta perioada din ce in ce mai greu de gasit. Acest lucru se datoreaza mai multor factori externi care afecteaza piata de Rent a Car in Cluj Napoca.

Vom incerca sa va explicam cum vedem noi cei de la NapocaRent aceasta situatie, cand si unde puteti gasi cele mai bune oferte la inchirierile auto dar si cateva sfaturi pentru a va asigura ca masina pe care o inchiriati este una potrivita.

 

In primul rand trebuie sa fiti foarte atenti la alegerea companiei cu care alegeti sa colaborati. Aceasta din urma trebuie sa aiba credibilitate, acest lucru poate fi verificat pe Google Reviews, sau pe alte site-uri de tip website rating. Nu toate firmele de pe piata sunt serioase, unele avand politici diferite ce nu sunt prezentate decat la fata locului. Astfel ca poti sa te trezesti la preluarea masinii cu niste taxe suplimentare despre care nu ai fost informat.

 

Cele mai bune preturi se obtin atunci cand rezervarea masinii se face din timp. In momentul in care ai achizitionat biletele de avion, verifica ofertele de inchirieri auto disponibile in locatia de destinatie. Solicita oferte de la mai multe companii si pe langa pretul de inchiriere, solicita si compara si urmatoarele informatii:

  1. Garantia/Depozitul solicitat pentru inchiriere
  2. Costul asigurarii suplimentare si ce anume include
  3. Daca exista taxa de spalat, taxa de aeroport sau orice alta taxa nespecificata
  4. Anul de fabricatie al masinii rezervate
  5. Asistenta rutiera, daca este inclusa.

Aceste aspecte sunt de multe ori omise de catre clienti si singurul criteriu de selectie este pretul. Insa acesta nu este intotdeauna cel mai important! Chiar daca pretul este unul foarte mic, o

 

Sfaturi.

  • Nu rezerva pe website, solicita in schimb o oferta personalizata pe Mail sau pe Whatsapp. Te vei asigura astfel ca masina pe care doresti sa o rezervi este si disponibila, in plus poti negocia pretul direct cu agentul de vanzari.
  • Alege asigurarea suplimentara! De cele mai multe ori aceasta nu este un scam si iti ofera linistea de care ai nevoie in vacanta ta.

 

Descopera oferta NapocaRent si alege sa inchiriezi cu noi!

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram