EUR

Rent a Car Cluj Napoca Aeroport

Rent a Car Cluj Napoca Aeroport

Napoca Rent a Car Cluj, compania ta de inchirieri auto din Cluj Napoca.

NapocaRent ofera servicii de inchirieri auto destinat tuturor persoanelor ce au nevoie de mobilitate pentru termen scurt, mediu sau lung. Am aparut pe piata de Rent a Car Cluj Napoca in anul 2020 si continuam sa ne dezvoltam pentru a va pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte.

Avand o flota diversificata de masini de inchiriat Cluj Napoca echipa noastra va sta la dispozitie 24/7 pentru a va ajuta sa rezervati o masina.

Pe piata de Inchirieri Auto Cluj noi cei de la NapocaRent ne diferentiem fata de concurenta printr-o flota de masini noi de maxim 3-4 ani vechime dar si prin disponibilitatea 24/7 atat pentru rezervari cat si pentru suport pe durata derularii contractului de inchiriere. In plus suntem apreciati pentru flexibilitatea de care dam dovada si pentru preturile accesibile oferite la masini de inchiriat Cluj.

Livrarea gratuita atat la Aeroportul Cluj Napoca cat si pe raza Orasului, punctualitatea si seriozitatea sunt punctele forte care ne recomanda sa devenim partenerul tau de incredere.dadada

© Adventures Theme | NapocaRent
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra pentru acesta folosinta. Mai multe
×