mail@napocarent.ro
+40773 725 119 - Dan

Oferte de Toamna la Inchirieri Auto in Cluj

11/09/2023

Preturile la serviciile de Inchirieri Auto pe perioada Toamnei sunt de multe ori reduse din cauza cererii mai scazute din aceasta perioada a anului. Ofertele Napoca Rent a Car Cluj nu fac o exceptie si va asteapta cu reduceri de pana la 30% la unele modele din flota noastra de masini de inchiriat.
Tarifele competitive pentru servicii de mobilitate in Toamna 2024 si autoturismele de generatie noua fac din oferta noastra cea mai buna oferta. Serviciile fiind la fel de premium ca in oricare alta perioada.

 

De ce sunt preturile la Inchirieri Auto mai mici in Toamna?

In general, firmele de Rent a Car achizitioneaza multe masini in Primavara fiecarui an pentru a fi pregatiti de cererea ridicata din perioada Iulie - August in care avioanele decoleaza la fiecare 2 minute de pe Aeroporul International Avram Iancu. Acesta flota supradimensionata se resimte in perioada imediat urmatoare sezonului estival si pune o presiune suplimentara pe bugetele companiilor.

Pentru a profita la maxim de flota de masini, dar si pentru ca uneori costurile cu parcarea masinilor la o flota mare de masini pot fi destul de piperate, se aplica discount-uri pentru serviciile de inchirieri.Cat de scumpe va intrebati? Cea mai ieftina parcare privata din Cluj Napoca in vecinatatea aeroportului are tarife medii de aproximativ 15-20 Ron/zi de stationare. La o flota de 100 de masini, aceste costuri pot ajunge la 2000Ron/zi doar pentru a asigura un loc de parcare flotei neutilizat.

 

Cum profitam de tarifele de inchiriere mici?

Rezerva o masina in perioada Septembrie - Octombrie pe site-ul nostru NapocaRent si vei avea automat o reducere de 20% respectiv 30% din tarifele de lista. Garantia ramane aceeasi, aceste sume fiind recuperate la sfarstiul inchirierii daca masina se intoarce fara daune noi. Sa te asiguri ca datele din rezervare sunt corecte si respecti Termenii si Conditiile afisate dintre care amintim detinerea permsiului de conducere de minim 1 an de zile si implinirea varstei de 21 de ani la momentul preluarii masinii.

 

Tine minte sa verifici intotdeauna masina la preluare impreuna cu agentul constatator si adresaza cate intrebari este nevoie pentru a fi sigur ca ai inteles toate conditiile!

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram