rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Politici de alimentare la Rent a Car Cluj

28/01/2022

Ce trebuie sa sti atunci cand apelezi la servicii de Rent a Car in Cluj Aeroport ?

Companiile de Rent a Car se invart in jurul celor trei politici de alimentare atunci cand inchiriaza masini. Atunci cand inchiriezi o masina, trebuie sa te informezi la politica aplicata de compania de inchirieri la care ai rezervat o masina pentru ca nu toate functioneaza dupa acelasi principiu. Noi NapocaRent am dorit intotdeauna sa fim cat mai corecti, asa ca am aplicat singura politica despre care credem noi ca e corecta.

Politica Plin cu Plin / Full to Full

Este cea mai corecta dintre toate variantele si cea mai buna optiune pentru tine atunci cand vrei sa inchiriezi o masina. Astfel, este cea mai facila varianta in care nu platesti in plus pentru carburant neconsumat. O data ce primesti masina, urmareste momentul in care masina inchiriata de tine incepe sa scada; daca aceasta a fost alimentata plin prima linie de carburant ar trebui sa scada dupa 50-80km in functie de tipul de masina si regimul decondus. Daca indicatorul rezervorului incepe sa scada imediat dupa ce ai plecat cu masina de inchiriat, tot ce trebuie sa faci este sa faci o poza la nivelul carburantului si la kilometrajul masinii pentru a putea dovedi distanta scurta pe care ai parcurs-o si ulterior sa soliciti companiei de Rent a Car fie decontarea carburantului, fie un voucher pentru inchirieri viitoare.

 

"Il aduci cu cat este acum"

O politica pe cat de simpla pentru compania de inchirieri, pe atat de complicata pentru clientul final, deoarece in majoritatea cazurilor nu veti reusi sa alimentati la ochi exact cu aceeasi cantitate de carburant. Iar daca veti returna masina cu mai putin cel mai probabil vi se va solicita fie o taxa de alimentare fie sa va intoarceti la benzinarie pentru a alimenta.

Cel mai important este sa faceti fotografii cu nivelul carburantului la preluarea masinii pentru a avea un indicator.

 

Politica Gol-Gol

Din lipsa de interes, sau din lipsa de bunavoie exista firme de rent a car de la care veti primi masina cu rezervorul gol. Bineinteles ca trebuie sa il returnati la fel, in acest caz insa prima voastra oprire va fi la benzinarie. Acela este momentul in care trebuie sa incepi sa te gandesti cu cati litri de carburant trebuie sa alimentezi. Si dat fiind faptul ca tocmai ce ai ajuns, nu sti exact cati kilometrii vei parcurge, cat consuma masina, etc.

De aici vine si castigul firmelor de inchirieri, pentru ca de cele mai multe ori vei alimenta mai mult si nu iti vei mai bate capul sa consumi tot carburantul din rezervor.

 

Un sfat foarte important este sa pastrezi bonul de la ultima alimentare pana la predarea masinii.

 

La Napoca Rent a Car Cluj  Aeroport am aplicat din prima zi politica Plin cu Plin pentru toate masinile de inchiriat livrate de noi. Astfel ca oferim transparenta completa la fiecare inchiriere.

 

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram