rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Ce se intampla cu pretul benzinei?

19/05/2022

Preturile afisate la statiile de alimentare continua sa creasca in ultimele luni. Benzina a depasit 8lei/litru in timp ce motorina se indreapta spre 9lei/litru.  Afla ce masini de inchiriat gasesti in Cluj Napoca cu consum mic de carburant.

Si aici facem referire la sortimentele Standard, nu la cele Premium care sunt mai scumpe cu 50-70 de bani/litru.

Aceste preturi record au la baza situatia din Ukraina cat si cererea foarte mare pe plan mondial. Nu stim insa cat va mai dura aceasta situatie. Cert este ca costul carburantului va afecta toate bunurile de consum.

 

Cum poti sa economisesti totusi bani in aceasta situatie?
Afla ca in flota Napoca Rent Cluj regasesti masini de inchiriat ce te ajuta sa economisesti bani.

 

Peugeot 308 cu motorul de 1.6 Diesel este probabil cea mai economica masina din punct de vedere al consumbului de carburant. In afara orasului poti sa te astepti la un consum de 3.5 - 3.6 l/100km chiar si in conditii de autostrada.

Renault Twingo si Renault Clio cu aceeasi motorizare de 0.9 Benzina reuseste sa scoata consumuri foarte mici in ciclu urban! Aceste masini din clasa mica sunt cele mai economice atunci cand ai nevoie de mobilitate in orasul tau. Pentru un mers relaxat, fara plecari in tromba de la semafor acest motor reuseste sa obtina consumuri de 4.8-5l/100km.

Ford Mondeo este o alegere ideala daca ai nevoie de un consum mic dar si o masina noua, capabila dar si sigura. Chiar daca avem un motor de 2L Diesel ce dezvolta 150 de cai si o cutie automata, Golf 8 reuseste sa obtina consumuri excelente in afara orasului. Noi am reusit sa obtinem consumuri de 4.2 - 4.6l/100KM pentru drumul Cluj Napoca - Transfagarasan si retur. In tot acest timp ne-am bucurat de comfortul oferit dar si de foarte multe sisteme de siguranta cu care vine dotat autoturismul.

 

 

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram