mail@napocarent.ro
+40773 725 119 - Dan

Programul Rabla 2022 si cum te ajuta Napoca Rent a Car Cluj

10/02/2022

Cum vine Napoca Rent a Car Cluj in sprijinul clientilor ce isi achizitioneaza masini noi prin Programul Rabla?

Chiar daca programul Rabla 2022 a inceput de Marti, va veti lovi totusi de probleme atunci cand mergeti sa achitizitonati un autoturism nou cu tichetele obtinute.

Daca comandati acum o masina, termenul de livrare dat de producatori este de minim 6 luni, va puteti astepta la intarzieri astfel ca e posibil ca masina sa o primiti doar dupa 12 luni de la achizitie.
Asta insemana ca veti ramane cu bani indisponibilizati si fara mobilitate timp de 6-12 luni.

 

Firma de inchirieri auto NapocaRent ofera pentru perioada de asteptare pana la livrarea masinii noi, abonamente flexibile menita sa se potriveasca nevoilor clientilor Rabla.

Astfel ca, poti sa inchiriezi o masina pe perioada flexibilia, la un pret foarte avantajos pana in momentul livraii masinii. Cand receptionati noua masina, contractul de inchiriere se incheie si astfel nu mai aveti cheltuieli suplimentare si beneficiati de un pret avantajos la inchirerea masinii.

 

Anul acesta se permit casarea a doua autoturisme care au fost inmatriculate cel putin 6 ani in Romania iar cuantumul bonusurilor ajunge la 9.000Ron pentru Rabla Clasic sau 51.000RON la Rabla PLUS unde se incadreaza masini electrice.

 

Avem si vesti foarte bune pentru cei pe doua roti, programul Rabla se aplica acum si pentru achizitia motocicletelor noi, atat cu motor termic cat si cu motor electric.

 

Mai multe detalii despre programu Rabla si sumele acordate gasiti pe pagina AFM.

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram