rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Reduceri de Paste Inchirieri auto Cluj

20/03/2022

Este primul Paste dupa cei doi ani Pandemici pe care il putem sarbatorii alaturi de cei dragi. Stim ca multi romani aflati in diaspora nu au putut lua parte la aceste sarbatori din cauza restrictiilor impuse si asteapta cu nerabdare ca in urma ridicarii restrictiilor sa ia parte la Sarbatorile de Paste 2022.

Pentru ca ne dorim ca fiecare dintre voi sa aiba parte de o vacanta placuta, NapocaRent vine in sprijinul clientilor de rent a car Cluj cu un cod de reducere in valoare de 20% valabil pentru toate masinile de inchiriat in Cluj Napoca in perioada 01.04.2022-30.04.2022.

NapocaRent a Car Cluj este un serviciu de Inchirieri Auto aparut pe piata in anul 2020 avand in spate o echipa cu experianta in domeniu gata sa va ajute cu orice problema pe care o puteti intampina.

Codul de reducere este valabil pentru inchirieri cu o valoare de minim 50Euro.

In timpul completarii formularului de inchiriere, folositi  cuponul PASTE20 si astfel veti beneficia de o reducere de 20% din pretul final !!

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram