mail@napocarent.ro
+40773 725 119 - Dan

Cele mai inchiriate masini

Recenziile clientilor

silviu dumitras
2024-01-29
Am beneficiat de 2 ori deja de serviciile acestei companii si de fiecare data am avut parte de un serviciu profesional, de disponibilitate si amabilitate. Comunicare excelenta, transparenta atat in procesul de inchiriere online, cat si in procesul de preluare/predare a masinii. Multumim!
dan olt
2024-01-25
Super ok ...chiar dacă nu mi-au dat mașina care am ales să o închiriez soluția alternativă a fost peste așteptări... recomand cu multă încredere serviciile Napoca Rentcar.👏👌
Filo Kalos
2023-11-21
Am inchiriat o masina in luna septembrie pentru o săptămână si am fost foarte mulțumiți!!! Incepand de la rezervare, au raspuns imediat, la preluare au venit la aeroport la ora 3 dimineața iar pana la predare totul a fost super ok ,masina foarte buna, iar in legatura cu garantia exact cum am stabilit la inceput,foarte corecti!!.Felicitari Napoca Rent! Recomand cu incredere! ********** 10 stele
Ristrutturazioni di tiberio
2023-10-24
Precisi, perfetti, veloci, in linea con i prezzi è sopratutto la loro flotta auto è pulita, sicura, auto recenti . Complimenti è grazie !
M B
2023-10-24
Radu Dobrotchi
2023-10-23
Gloria Vöhringer
2023-10-19
cosmin ctin
2023-09-14
Baila Alexandru
2023-09-14
Foarte mulțumit, cu siguranță o sa mai apelez la serviciile lor. Recomand

Inchirieri auto Rent a Car Brasov  Aeroport Ghimbav

 

Bine ați venit la NapocaRent. Compania ta de încredere pentru servicii de închirieri masini în Cluj-Napoca si la Aeroportul International Cluj.

Oferta noastra include o gamă variată de mașini de închiriat, de la modele economice până la mașini de lux, care pot satisface nevoile oricărui client. Fie că ești în oraș pentru afaceri sau vacanță, noi avem o mașină potrivită pentru tine. Procesul de închiriere a unei mașini cu noi este simplu și ușor. Toate mașinile noastre sunt întreținute și verificate înainte de fiecare închiriere, astfel încât să poți avea o experiență sigură și confortabilă pe drum. De asemenea, oferim opțiuni de asigurare suplimentară pentru a te asigura că ești protejat în cazul unui accident sau a oricăror probleme tehnice. Cu sediul în Cluj-Napoca, suntem aproape de Aeroportul International Cluj, ceea ce înseamnă că poți prelua mașina închiriată chiar la sosirea ta. De asemenea, oferim și opțiunea de livrare a mașinii la orice locație din oraș, în funcție de nevoile tale. Ne mândrim cu serviciile noastre de închiriere mașini de calitate și cu personalul amabil și serviabil care te va ajuta în orice fel posibil. Închiriază o mașină cu Inchirieri Auto Cluj pentru o experiență de călătorie fără griji. Din parcul nostru de Rent a Car Cluj fac parte doar autoturisme noi, aflate intr-o stare tehnica si estetica foarte buna. In flota NapocaRent veti regasi autoturisme precum Renault Clio, Dacia Logan, Opel Astra sau Audi Q5. Lista intreaga cu masini poate fi vizualizata pe pagina masini de inchiriat Cluj. Pentru oferte si reduceri la flota de masini de inchiriat poti sa faci o simulare pe site-ul nostru iar reducerea va fi aplicata la pretul final, sau poti sa consulti pagina de promotii si reduceri la masini de inchiriat. La fiecare inchiriere se percepe o suma denumita garantie. Garantia este returnabila la finalul inchirierii la returnarea in bune conditii a autovehiculului de inchiriat. Pentru diminuarea garantiei, se poate alege Asigurarea suplimentara Relax ce reduce si limiteaza raspunderea financiara in caz de furt sau accident. Contravaloarea inchirierii cat si garantia se achita la preluarea masinii, nu este nevoie de avans la rezervarea masinii de inchiriat Cluj. Daca cauti o masina de inchiriat in Cluj, poti apela cu incredere la serviciile Napoca Rent Inchirieri Auto oricand, programul nostru este 24/7 poti sa ne contactezi oricand pentru rezervarea unei masini sau intrebari suplimentare privind termenii si conditiile de inchiriere.

De ce sa alegi NapocaRent?

Compania noastra, Rent a Car Cluj Napoca, ofera servicii de inchirieri masini de calitate in orasul Cluj Napoca si la Aeroportul International Cluj dar si in alte orase din Transilvania. Cu o gama variata de masini de inchiriat, putem satisface nevoile oricarui client, indiferent daca este vorba de o calatorie de afaceri sau de vacanta. Inchirierea unei masini cu noi este simpla si usoara. Toate masinile noastre sunt intretinute si verificate inainte de fiecare inchiriere, asigurandu-va ca veti avea o experienta sigura si confortabila pe drum. De asemenea, oferim si optiuni de asigurare suplimentara pentru a va asigura ca sunteti protejat in cazul unui accident sau a oricaror probleme tehnice. Cu sediul in Cluj Napoca, suntem in apropierea Aeroportului International Cluj, ceea ce inseamna ca puteti prelua masina inchiriata chiar la sosirea dumneavoastra. De asemenea, oferim si optiunea de livrare a masinii la orice locatie din oras, in functie de nevoile dumneavoastra. Ne mandrim cu serviciile noastre de inchirieri masini de calitate si cu personalul amabil si serviabil care va sta la dispozitie pentru a va ajuta in orice fel posibil. Inchiriati o masina cu Rent a Car Cluj Napoca pentru o experienta de calatorie fara griji. Suntem pe piata de Rent a Car din Cluj Napoca inca din anul 2020 si continuam sa ne dezvoltam pentru a va pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte. Echipa noastra va sta la dispozitie 24/7 pentru a va ajuta sa rezervati o masina. Pe piata de Inchirieri Auto Cluj noi cei de la NapocaRent ne diferentiem fata de concurenta printr-o flota de masini noi de maxim 3-4 ani vechime dar si prin disponibilitatea 24/7 atat pentru rezervari cat si pentru suport pe durata derularii contractului de inchiriere. In plus suntem apreciati pentru flexibilitatea de care dam dovada si pentru preturile accesibile oferite la masini de inchiriat Cluj.
  • O gamă variată de mașini de închiriat, pentru a satisface nevoile oricărui client.
  • Mașini întreținute și verificate înainte de fiecare închiriere pentru siguranță și confort.
  • Opțiuni de asigurare suplimentară pentru protecție în cazul unui accident sau a problemelor tehnice.
  • Sediul în apropiere de Aeroportul International Cluj pentru a facilita preluarea mașinii închiriate.
  • Livrare la orice locație din oraș, în funcție de nevoile clientului.
  • Personal amabil și serviabil care te va ajuta în orice fel posibil.
  • Prețuri competitive și servicii de calitate.
  Fiecare inchiriere beneficiaza de RCA, Casco, Rovinieta Asistenta Rutiera 24/7, Anulare Gratuita si Livrare Gratuita pentru orice inchiriere la oricare dintre aeroporturile Cluj Napoca, Sibiu, Oradea si Targu Mures.

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram