rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Road Trip-uri Incitante din Cluj-Napoca

31/10/2023

Suntem încântați să te ghidăm într-o aventură neuitată prin Transilvania pitorească, pornind din inima sa vibranta - Cluj-Napoca. Cu un road trip pregătit meticulos, vei descoperi comorile naturii, istoriei și culturii acestui colț de rai. Așadar, inchiriaza o masina de la Napoca Rent a Car și pregătește-te pentru o călătorie plină de descoperiri captivante.

Descoperă farmecul orașului Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este cunoscut și sub numele de „Capitala Culturală a Transilvaniei”, este punctul de plecare perfect pentru aventura ta. Înainte de a începe călătoria, asigură-te că vizitezi străzile sale pline de istorie. De la arhitectura sa barocă până la muzeele captivante, vei fi fascinat de bogăția culturală a acestui oraș.

Castelul Bran: Povestea Contelui Dracula

Primul popas pe acest road trip te va purta către celebrul Castel Bran. Situat la poalele Munților Carpați, acest castel impresionant este adesea asociat cu Contele Dracula. Explorează coridoarele sale misterioase și grădinile înfloritoare și lasă-te fascinat de povestea captivantă a acestui loc istoric.
Accesul pentru vizitatori se face pe baza de bilet, tarifele sunt cuprinse intre 55 si 60 Ron pentru adulti, dar exista reduceri pentru student sau seniori.

Explorarea Peșterii Ursilor: O Aventură în Inima Naturii

Peștera Ursilor din Chişcău, judeţul Bihor este o capodoperă a naturii. Este un paradis subteran ce te va fascina cu formațiunile sale stâncoase și cu prezența rară a ursului de cavernă. Aici, vei simți magia naturii în toată splendoarea ei și vei crea amintări de neuitat.

Acest loc este unicat în România și în Europa și este cea mai importantă atracție din Parcul Natural Apuseni. Taxa de intrare este de 40 RON/persoană.

Călătorie la Salina Turda: O Urmărire a Subteranului Sărat

Dacă ești pasionat de fenomenele subterane, Salina Turda este destinația ta de vis. Această fostă mină de sare a fost transformată într-o adevărată atracție turistică, unde poți explora galeriile subterane și lacurile sărate. O experiență unică ce îți va oferi o nouă perspectivă asupra frumuseții naturii.

Tarifele pentru acces sunt cuprinse între 50-60 RON (10-12 Euro) pentru adulți, dar există reduceri pentru studenți și seniori.

 

Călătorie în Timp la Cetatea Alba Carolina

Cetatea Alba Carolina a fost construită în anul 1738 pe o suprafață de peste 100 de hectare. Aici, vei putea să descoperi secretele istoriei românești și să te plimbi pe străzi pavate cu piatră, în timp ce explorezi arhitectura fascinantă a cetății. Te poți plimba printre zidurile cetății și chiar să poposești la o terasă amenajată, devenind o activitate de duminică potrivită pentru familie.

 

 

În încheiere, acest road trip din Cluj-Napoca către inima Transilvaniei nu este doar o călătorie, ci o incursiune în povestea captivantă a unei regiuni pline de bogății naturale și culturale. Cu fiecare kilometru parcurs, vei descoperi frumusețea autentică a acestei zone și vei crea amintiri de neuitat.

Dacă îți dorești să descoperi mai multe despre frumusețile Transilvaniei și să îți planifici propriul road trip, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ghida și a-ți transforma călătoria într-o aventură de neuitat.

 

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram