rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Serviciile de mobilitate potrivite

15/12/2022

Serviciile de mobilitate Rent a Car din Cluj Napoca nu sunt doar o necesitate. Acest serviciu de Inchirieri Auto fara sofer este de cele mai multe ori gandit pentru nevoia oamenilor de mobilitate insa nu trebuie sa ne rezumam doar la asta.

Luand in calcul preturile nu foarte mici de pe piata de inchirieri auto, acesta nu este doar o necesitate. Este si o experienta in aceeasi proportie cat este si necesitate.

Noi cei de la NapocaRent incercam sa oferim 110% din ce avem de oferit. Masinile curate, angajatii prezentabili si vorbitori de limbi straine dar si starea tehnica si estetica a vehiculelor oferite spre inchiriere sunt doar cateva dintre capitolele la care excelam.

De ce sa alegi compania noastra? Ce oferim in plus si de ce iti recomandam sa ne alegi?

La aceleasi preturi ca si cele din restul pietei de Masini de Inchiriat din Cluj Napoca noi garantam ca autoturismul inchiriat de dumneavoastra are cel mult 5 ani vechime. Stim ca exista si firme care ofera masini chiar si de 10-15 ani vechime. Daca va intrebati cum reusim sa facem acest lucru la aceleasi preturi, raspunsul este foarte simplu. Corectitudine. Preturile corecte sunt parte din modelul nostru de business foarte bine gandit. Astfel ca reusim sa gestionam foarte bine cheltuielile si nu incercam sa taxam mai mult decat este cazul.

Punctualitatea este parte din filosofia noastra. Nu vei fi nevoit niciodata sa astepti in aeroport dupa noi pentru preluarea autovehiculului. Vom fi mereu la timp in terminalul de sosiri al Aeroportului International Avram Iancu din Cluj Napoca pentru a te intampina si a te conduce la masina.

Disponibilitate? NON STOP

Raspundem la orice ora pentru a te ajuta in cazul unor probleme sau dificultati. Stim ca e foarte dificil sa te aflii intr-o tara straina, cu o masina pe care nu o cunosti foarte bine si fara sprijin. Tocmai de aceea numarul nostru de telefon este disponibil 24/7 pentru orice intrebari sau nelamuriri.

Diversitatea flotei de autoturisme ce va sunt propuse spre inchiriere sunt  si acestea un mare plus, consideram noi. Posiblitatea de a alege intre masini de clasa mica pentru oras, dar si masini premium pentru calatorii in scop de afaceri sau personal este foarte importanta.

 

 

Profitam de aceasta ocazie sa iti reamintim ca am lansat si serviciiul de mobilitate Transferuri / Shuttle. Prin Inchirierile Auto cu sofer venim in sprijinul companiilor si persoanelor fizice care din anumite motive, nu pot sau nu vor sa aiba povara conduslui. Pentru orice serviciu de acest tip va punem la dispozitie autoturismul curat, soferul prezentabil si vorbitor de limbi straine  si apa plata si mici gustari pentru drum.

 

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram