mail@napocarent.ro
+40773 725 119 - Dan

SUV-urile cele mai inchiriate masini

10/04/2022

La NapocaRent  Servicii de Inchirieri Auto din Cluj Napoca vedem foarte bine preferintele romanilor cand vine vorba de masini. Cele mai cautate masini din flota de Rent a Car Cluj sunt SUV-urile.

In ultimii ani, sedan-urile nu mai sunt preferatele oameniilor si au aparut noi clase de masini,

VW Passat Sedan iese din productie.

Producatorul german Volskwagen a decis incetarea productiei pentru varianta sedan a celui mai cautat model de catre romani. Acesta va continua sa fie produs doar in varianta break. Motivul e simplu: SUV-urile sunt mai atractive.

In ultima perioada Volskwagen a venit cu mici mutatii pentru Polo si Golf pentru a le transforma in T-Cross respectiv T-Roc. Modele care s-au vandut destul de bine pe toate pietele. Ulterior testelor facute cu VW T-Cross si T-Roc, Volskwagen a lansat in 2022 VW Taigo, un T-Cross Coupe la un pret de aproximativ 18.000Euro valabil cu Tichet Rabla in varianta de baza.

Modelele Audi cele mai cautate pe piata sunt acum Q3, Q4, Q5 si Q8.

Cele mai putin vandute modele sunt acum Audi A4, Audi A5 si Audi A3. Dovada ca sedan-urile si hatchback-urile nu mai sunt la fel de cautate. Vom vedea in anii ce urmeaza daca modelul A4 va avea aceasi soarta ca si Passat.

Citroen a lansat Citroen C4, tot un mini SUV Coupe dar la un pret mai accesibil decat VW Taigo in timp ce Renault a lansat Renault Arkana.

Totusi, de ce tendinta inclina mult pentru SUV-uri si ce anume i-a facut pe oameni sa isi schimbe preferintele?

In primul rand, spatiul interior oferit de un SUV este mai mare, volumul portbagajului si o gura de incarcare mai mare fiind si ele un avantaj. Tractiunea 4x4, garda la sol inalta si pozitia inalta sunt ideale pentru drumurile proaste din Romania.

Totusi, nu pentru toti sunt importante tractiunea integrala si garda la sol, astfel ca si aspectul este foarte important. Aspectul impunator al SUV-urilor atrag cele mai multe priviri, dand impresia de masina scumpa si luxoasa. Majoritatea oamenilor vor sa se laude cu noua achizitie si SUV-urile permit acest lucru la un pret accesibil.

Dintre masinile de inchiriat in voga pe care le gasesti la NapocaRent mentionam VW T-Cross, Audi A4, Audi Q3 si Audi Q5. Alege sa ne contactezi pentru oferta completa.

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram