rezervari@napocarent.ro
Telefon 24/7:  +40773725119

Transferuri cu sofer personal

09/12/2022

Alege serviciul de inchiriere auto cu sofer disponibil acum in toata Transilvania.

Transferuri intre doua locatii in Cluj Napoca

Indiferent ca este un transfer  local, de acasa la birourile companiei sau la o intalnire de afaceri, va puteti rezerva masina din timp. Tariful este unul fix per transfer in functie de clasa aleasa.

Transfer aeroport

Drumul la aeroport poate fi foarte stresant la orele aglomerate. Indisponibilitatea taxi-urilor sau firmelor de ridesharing te poate incurca extrem de tare atunci cand ai de prins un avion. Rezerva un transfer privat si ramai relaxat.

Transferuri intre orase

Afaceri sau placere, poti rezerva un transfer intre orasele din Transilvania si ne ocupam noi de tot! Masina, sofer, carburant dar si servicii profesionale, noi venim cu toate.

Calatorii turistice

Suntem flexibili si oferim calatorii destinate persoanelor ce doresc sa viziteze mai multe puncte de interes din tara noastra.

Calatoriile cu masina in Romania si in special in Bucuresti pot fi stresante. Solutia este un serviciu de inchiriere a unei masini cu un sofer profesionist. Fie ca este vorba de un invitat al companiei sau un transfer la aeroport pentru un concediu in strainatate, noi va stam la dispozitie.

Puteti alege din cele 4 tipuri de masini: Medie ; Premium; SUV ; Van. Soferii nostrii sunt profesionisti, vorbitori de limba engleza, avand o tinuta profesionista, gata oricand sa raspunda solicitarilor venite de la calatori.

Utilizam cele mai noi sisteme de gestionare a transferurilor private cea ce ne permite sa oferim siguranta si incredere.

Rent a Car Cluj Napoca

Echipa NapocaRent cu o experienta de 3 ani in domeniul de Rent a Car va pune la dispozitie o flota de autoturisme cu o vechime de maxim 5 ani, avand toate serviciile incluse.
REZERVA O MASINA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram